fbpx

Lobey (recenze)

U kosmetiky, kterou používáme každý den, bychom měli vědět její přesné složení. Měli bychom si totiž být jistí, co si dáváme na naši pokožku a jaké látky tělo skrze kůži do sebe absorbuje. Je důležité vybírat takovou kosmetiku, která neobsahuje přidaná aditiva, chemické látky nebo umělé ingredience. Nejenže tím budeme chránit své tělo, ale určitým způsobem také přírodu, na kterou má kosmetika s přebytečnou chemií negativní dopad. Pokud takovou kosmetiku hledáte, připravili jsme si pro Vás recenzi na kosmetiku Lobey, pro kterou je stoprocentní přírodní kosmetika prioritou číslo jedna.

Mužská práce

Mohou stát za úspěšnou kosmetickou značkou pouze muži? Proč ne. V případě Lobey jsou to tři zakladatelé, kteří správně vytušili příležitost zaplnit díru na trhu a soustředit se na čistě přírodní a funkční kosmetiku, o kterou je stále větší zájem. Cílem bylo vyvinout kosmetiku, která bude fungovat a ukázat, že to jde i bez chemických přídavků.

Přírodní produkty Lobey jsou bez chemických látek.

Sortiment Lobey:

  • Pěny
  • Tělové oleje
  • Odličovací mléka
  • Obličejové krémy
  • Anti-age séra
  • Startovací balíčky
  • Výhodné balíčky

„Spojuje nás touha podílet se na věcech, které mají smysl. Díky šťastnému setkání tří lidí se zkušenostmi z různých oblastí jsme vytvořili tým, který dokáže nejen vyvinout kosmetické produkty, ale také zajistit vše další potřebné. Můžeme tak nabídnout kosmetiku podle vlastních představ – funkční, 100% přírodní, bez chemie a dopadů na přírodu. A bez toho, abychom museli dělat kompromisy.“

Kosmetika Lobey má širokou paletu přírodních produktů.

Lobey si také dali za cíl šetřit nejen tělo, ale i přírodu. Proto všechny produkty najdete v obalech ze skla, bambusového dřeva, nebo recyklovatelného plastu. Žádný produkt ze sortimentu není testován na zvířatech a k výrobě se používají jen certifikované suroviny z ekologického zemědělství. V Lobey neustále hledají cestu, jak být šetrnější k sobě i přírodě.

Kategorie produktů zatím není velká a na e-shopu najdete pouze pár výrazných výrobků, které ale svou kvalitou předčí i známější značky. Ani cena od nákupu neodradí a nevybočuje průměru jiných kosmetických výrobků, proto určitě Lobey stojí za vyzkoušení. A možná jste našli i svoji novou oblíbenou značku s kosmetikou.

Máte zkušenosti s kosmetikou Lobey? Tak neváhejte a podělte se o ně s námi dole v komentářích.

2 Komentářů
  1. Zajímavá značka, i bych řekla, že u nás moc známá není a to je to česká kosmetika. Vyzkoušela sem od nich pár věcí a byla sem spokojená.

  2. Odpovědět
    ELENA NAVRÁTILOVÁ 19. 11. 2020 at 11:57

    Tahle značka mě úplně nenadchla svým vzhledem, ale po vyzkoušení už mám od nich pár oblíbených produktů.

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare