fbpx

Xiaomi (recenze)

Xiaomi je čínská značka, která je velmi mladá, západním trhem lehce opomíjená, ale pomalu deroucí se do popředí. Hlavní devízou je bezesporu cena. Cenově dostupné a současně kvalitní mobilní telefony hrají v kamenných obchodech Xiaomi prim. Poměr cenu – výkon si chválí mnoho zákazníků, kteří nepotřebují mít v ruce stylový i-phone nebo o poznání dražší Samsung. Xiaomi telefony patří mezi velmi populární telefony právě a díky poměru cena – výkon. Za relativně dostupnou cenu svým zákazníkům nabízí nadstandardní výkon a design se za poslední roky také velmi pohnul ke světlejším zítřkům.

Proč Android?

Telefony s operačním systémem Android vám dovolí připojit mnohem více zařízení, která jsou často o poznání levnější než „neandroidní“. Značky telefonů, které běžná na Androidu mají USB konektor, dříve micro USB a nyní spíše USB-C a tím pádem vám bude pasovat jedna nabíječka takřka na všechno. Náročnější uživatelé Androidu mohou nainstalovat různé alternativní ROM, které pomohou Váš smartphone dostat na mnohem vyšší level. Design softwaru je takřka libovolně měnitelný, což se nám jako zákazníkům líbí.

Telefony Xiaomi splňují náročné požadavky uživatelů.

Xiaomi

Pod čínským mobilem si roky představujeme levnou kopii či napodobeninu i-phonu nebo Samsungu. Nyní se svět mění a i u mobilů z Číny vás čeká hodně originality a novinek. Výrobci hýří kreativitou, vytváří nadstavbou MIUI, která se odlišuje od Androidů a přitom si ponechává jeho plusy. Další zajímavé funkce jsou jako bonus k nákupu. Čínským výrobcům to umožňuje úspory nákladů na marketing, šetří výdaje za software a mnoho dalších „maličkostí“, díky nimž mohou nabídnout cenu, kterou „staří hráči neumí“, zkrátka mobily obsahují Android, i když upravený a hurá na přímé prodeje. Velkou výhodou je bezesporu design, tam jsou čínští výrobci investovat ve velkém, protože obal prodává.

Hodnocení

Není to I-phone, není to Samsung, je to Xiaomi. Nejlepším hodnotitelem budou jistě finální zákaznicí. Pokud máte zkušenost s výrobky společnosti XIAOMi, neváhejte se s námi podělit.

Foto zdroj: pixabay.com/cs

 

Podělte se s ostatními o vlastní zkušenost

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare