fbpx

Stro (recenze)

Chránit přírodu a životní prostředí je nelehký ale důležitý úkol, který by každý z nás měl činit alespoň malým dílem. Je jednoduché to takhle říct a možná si pomyslíte: „Co já sám/a zmůžu, když na to ostatní kašlou. Ale právě začít u sebe je to nejdůležitější. Chránit a neznečišťovat životní prostředí můžeme různě i těmi nejmenšími maličkostmi. Například tím, že přestaneme používat plastová brčka. A přesně v tomhle duchu vznikla firma Stro, o které jsme si připravili naši recenzi.

100% přírody

Značka Stro se zaměřila na jeden z výrazných problémů v gastronomii po celém světě a to z jednoduchého důvodu. Absolutně všude se totiž ve fast foodech a bistrech používají plastové kelímky a plastová brčka. Jednoduchou matematikou se tak můžete dopátrat toho, že denně se zbytečně do přírody dostanou tuny plastu právě z vyhozených brček. V poslední době se situace zlepšila a největší fast food řetězce pomalu přechází na papírová brčka, což ale situaci jen lehce vylepšuje.

Ekologická brčka Stro jsou ideální volbou pro restaurace i fast foody.

Ekologická slaměná brčka Stro jsou tak ideální a jasnou volbou pro restaurace i velkoodběratele v gastronomii. Slámky Stro jsou stoprocentně ekologickým produktem a tím pádem naprosto kompostovatelné. Hlavní výhodou oproti papírovým brčkům je jejich odolnost. Už jsme asi všichni měli možnost vyzkoušet, že papírové brčko se po chvíli promočí, začne se trhat, žmolit a kroutit. Stro naproti tomu vydrží ve studeném i teplém nápoji po celou dobu, nic z nich neodpadá a během užívání si udrží svůj tvar i vlastnosti.

Slaměná brčka Stro najdete i ve veganské a antialergické formě.

„Naše mise? Nic jiného než dodat brčka do každého koutu České republiky a splnit všechny požadavky zákazníka, které napomohou maximální spokojenosti.“

Slámky Stro neobsahují žádnou příchuť, takže si chuť svého drinku vychutnáte na maximum. Pro všechny případy připravila značka i protialergická, bezlepková a veganská brčka, které tak mají za úkol oslovit i náročnější zákazníky. Ve Stro si dali za úkol nejen úspěšné prodeje, ale snahu nahradit plastová brčka slaměnými v celém českém gastro odvětví. A pomoci můžete i Vy.

A co Vy, používali byste slaměná brčka oproti platovým? Neváhejte a dejte nám vědět dole v komentářích.

2 Komentářů
  1. Zajímavý koncept. Už dlouho přemýšlím, jak do své restaurace zavést více eko směr, takže sem rád, že sem tady na to narazil.

  2. Takovéhle věci a projekty moc rád podporuju. Životní prostředí i příroda od nás dostává pořádně zabrat, takže když už něco můžeme udělat, tak jdu do toho.

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare